• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


usa ingatlanok

usa ingatlan piaca


Az Amerikai Egyesült Államok metropoliszaiban és az óceánpartokon a világon a legnagyobb koncentráltságban létesültek luxus  amerikai ingatlanok, lélegzetelállító felhőkarcolók, kúriák. USA legtöbbet fotózott csodái közé tartoznak  Sunny Isles Beach üvegtornyai Miamiban vagy az amerikai sztárok villái a partokon.

USA ingatlanok piacán 2015-ben egyszerre vannak jelen a luxus rezidenciák és még néhány banki tulajdonba visszakerült, „foreclosed” amerikai ingatlan. Az amerikai ingatlanok, lakások és családi házak, árkategóriától függetlenül, az USA ingatlanválsága után mára már jelentős értéknövekedést produkáltak. Az amerikai ingatlanok értéknövekedési folymata Floridában különösen nagy energiákkal zajlik.

 

USA banki ingatlanok

USA ingatlanpiaci válságának a legsúlyosabb éveiben, 2008 és 2009-ben a bankok által lefoglalt amerikai ingatlanok száma döbbenetes méreteket öltött pl. Nevadában vagy Floridában. Miamiban a  banki ingatlanok aránya több mint 50%-át képezte akkor a teljes miami ingatlan kínálatnak.

 

USA ingatlanok piacán főként az Európából és Ázsiából származó amerikai ingatlan befektetők felvásárlásnak köszönhetően a bankok által visszavett amerikai ingatlanok száma szinte teljesen visszaszorult, folyamatosan szűkül a kínálatuk Floridában is, és elindult egy látható amerikai ingatlan árnövekedés.

USA ingatlanvásárlás

Az amerikai ingatlanok adásvételét vásárlói jogbiztonság és átlátható bürokratizmus jellemzi az USA ingatlanok piacán, mely megkönnyíti a külföldiek amerikai ingatlanvásárlását. A szigorú szabályzás a Title Company intézményére épül, mely az amerikai ingatlan adásvétel jogszerűségéért felel.

 

USA ingatlan befektetés

Azok, akik az USA ingatlanválságát követő években, akár 2015-ben is bekapcsolódnak az amerikai ingatlanpiac mozgásába pl. Floridában, üzleti sikereket arathatnak amerikai ingatlanok vásárlásával a professzionális bérbeadásnak és a folyamatosan zajló értéknövekedésnek köszönhetően.

USA ingatlan bérbeadás

Az USA ingatlanok kínálatában kivételes lehetőséget jelentenek a befektetők számára a Walt Disney World közelében megépített, rövid távra bérbe adható, magas szolgáltatási színvonalú lakások és házak, melyek az amerikai ingatlan befektetések egyik legvonzóbb régiója a professzionális üzemeltetésnek és magas kihasználtságuknak köszönhetően.

USA ingatlan - Miért Florida?

A speciális floridai ingatlanok piaca a kedvező befektetési lehetőségekhez kivételes életstílust és alul árazott floridai ingatlanokat kínál. Floridában 2015-ben is a vevő az úr " buyers market", viszont abban a szerencsés helyzetben áll a vásárló, hogy láthatja a befektetésének a kimenetelét egy jól megválasztott floridai ingatlan esetén, hiszen az ingatlan értéknövekedés más most zajlik, régiónként más ütemben, más módon.

 

 

Miami a könnyed élet metropolisza, ezért Florida óceánparti városaiban kínált amerikai ingatlanok elsődleges funkciója a kényeztetés bármely floridai ingatlan árkategóriáról is legyen szó. Akár saját golfpályával vagy saját hajókikötővel rendelkező házaknak is széles skálája szerepel a floridai ingatlanok piacán, hiszen Amerika legdélebbi államában a luxus pihenés a mindennapi élet természetes része.