• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


saját jachtkikötő


luxus floridai ingatlanok jachttulajdonosok számára

 

Floridában egy saját tulajdonú jacht fedélzetén élvezni a napsugarak éltető erejét és az óceán hullámzását, a teljes élet abszolút szimbóluma, és amennyiben ehhez egy floridai ingatlan befektetés is kapcsolódik, a révbe érés és a kiteljesedés páratlan jutalma.

Florida a jachtos társadalom Mekkája

Az Egyesült Államokon belül Florida igazi jachtparadicsom a természet csodáinak és a páratlan infrastruktúrájának köszönhetően, több ezer kilométernyi partszakasz, csatornák és folyók biztosítják a hajózható vízi utakat.

 

 

Az óceán mentén és az öblökben találkozhatunk kimondottan a jachtosok számára kialakított floridai ingatlanokkal és prémiumszolgáltatásokat nyújtó luxus lakóparkokkal. A medencével ellátott családi házak tulajdonosai élvezhetik a saját kikötő minden kényelmét és a hozzá kapcsolódó klubtagságot.

Miami környéke a professzionális hajózás otthona

Ha professzionális vagy elhivatott jachtozásról van szó Floridában, három déli város jelenti a legvonzóbb régiót: Lighthouse Point, Fort Lauderdale, és Boca Raton.

 

 

Tudatosan arra törekedtek az építőipari kivitelezők, hogy a jachtos társadalom részére exkluzív frloridai ingatlanokat, lakóközösségeket hozzanak létre és kínáljanak eladásra, és saját jachtkikötők kialakításával kényelmi szolgáltatásokban gazdag életteret biztosítsanak számukra, mint pl. Riverwalk Miami vagy Cumberland Harbour.

Golf & Jacht Klub modern koncepciója Floridában

Izgalmas és figyelemre méltó vállalkozás kapujában áll a világhírű, 27 lyukas, saját golfpályával és golfklubbal rendelkező River Strand Golf and Countryclub lakópark Bradentonban.

 

A Manatee-folyó partjára épült floridai ingatlan koplexum saját kikötővel és Jacht Klubbal is bővíti a közel jövőben szolgáltatásait, hogy a jachtok elhelyezését és a közvetlen kihajózást a folyóra lehetővé tegye az itt élő golfozók számára.