• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


óceánjáró kikötők

cruise kikötők - miami, fort lauderdale, tampa

Aki a világ legexkluzívabb óceánjáróin pihenve, luxus körülmények között szeretné megismerni a maja kultúra letűnt világát vagy a karibi-szigetek szépségét, Florida hatalmas cruise kikötőit keresi fel Miamiban, Fort Lauderdale mellett, vagy Tampán.

Port of Miami, Miami

A Dante B. Fascell Port of Miami a Biscayne-öbölben, a Dodge Island területén található,  amit a Port Boulevard kapcsol össze Miami belvárosával.

 

 

Évente több mint 4 millió, azaz a világ minden hetedik utasa Miamiból hajózik ki valamely óceánjáró fedélzetén.

 

Port of Miami néhány évvel ezelőtt még Florida legjelentősebb hajókikötője volt, azonban napjainkban Fort Lauderdale kikötője, a Port Everglades bonyolítja a világ legnagyobb cruise társaságainak forgalmát, mint az Oasis of the Seas vagy az Allure of the Seas.

Port Everglades, Fort Lauderdale

A Fort Lauderdale, Hollywood és Dania Beach városok mellett működő Port Everglades hatalmas kikötője többek között a Carneval Cruise Lines, Celebrity Cruises, Crystal Cruises, Holland America Line, Radisson Seven Seas Cruises és a Royal Caribbean International óceánjáróit indítja útnak és fogadja őket.

 

Port of Tampa, Tampa

A dél-floridai városok mellett a Mexikói-öböl legjelentősebb hajókikötője Port of Tampa, ami Carnival Cruise Lines, Holland America, Royal Caribbean és a Norwagien Cruise Line hajótársaságok rövidebb, 2-7 napos óceánjáró útjait bonyolítja főként Key Westre, Mexikóba és a Karibi-szigetvilágba.

Port Canaveral

Hasonló desztinációkat szolgál ki Florida keleti partvonalának cruise kikötője, Port Canaveral, a Bahamákra, Mexikóba és a Karib-tenger keleti szigeteire indít 3-7 napos hajóutakat.