• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


miami beach

miami beach luxus övezetei - sztárom a szomszédom

 

Miami Beach a stílusról szól és a stílusos életminőségről a floridai ingatlanok, a toronyházi lakások piacán is. Az amerikai sztárok játszótere Miami Beach, és a hírességek káprázatos rezidenciái fényűző megjelenést adnak a miami szigetsorozatnak.

 

Miami homokos strandjai, a modellek legújabb katalógus fotózásai, szörföző sztárok vagy jachtjaikon napozó filmcsillagok állandó témái az amerikai sajtónak és kiemelik a régiót az amerikai ingatlanok piacán. A hírességek előszeretettel élnek és fognak vállalkozásba a floridai Miami Beachen, nyitnak saját éttermet, üzletet a divatvilág fellegvárában, a Lincoln Roadon.

 

 

Új miami ingatlanok Miami Beach régióban: The Bath Club, Caribbean, Mosaic, Mei

 

Fisher Island - Miami Beach

Fisher Island egy 2016 hektáros privát sziget Miamiban, mely területén több mint 700 pompás miami ingatlan, rezidencia, villa és sztárház létesült kezdve a Vanderbild család birtokával a 20-as években. Fisher Island a legnagyobb összegű eladások színhelye Miamiban, a legexkluzívabb amerikai ingatlanok állnak itt, és a 10-12 millió dolláros házak tulajdonoscseréje sem ritka a floridai luxus szigeten.

 

Legnépszerűbb társasházai: Villa del Mare, Bayside Village, Palazzo del Mare, Oceanside

 

Key Biscayne - Miami Beach

A toronyházi luxus lakások óceánparti fellegvára Key Biscayne Miamiban, itt létesült például a Ritz-Carlton Hotel és az Ocean Club. A luxus szállodák mellett a Seaquarium, a Virginia Key, a Crandon Park professzionális tenisztornái, Bill Crandon Baggs, golfpályák, homokos strandok és kerékpárutak teszik vonzóvá a floridai Key Biscayne régiót.

 

North Beach- Miami Beach

Miami Beach északi csücskén elterülő North Beach partján tornyosul a legtöbb modern felhőkarcoló, egymás után sorakoznak a lélegzetelállító miami ingatlanok, toronyházak. A 63. utcától a 77-ig utcáig tartó Miami Beach -North Beach luxus miami ingatlan övezet központjában a Deauville Hotel áll, melyet éttermek, üzletek követnek kivételes óceáni panorámával. A North Beach várostervezés törekvése, hogy az Atlanti-óceántól a parkolás és a gyalogos közlekedés lehetőségét továbbfejlessze Miami Beachen az Indian Creekhez.

 

Az óceán körbekarolja a North Beach Resort körzetét, ahol a legizgalmasabb miami ingatlan régió található, a MIMO (Miami Modern), amely ikon az USA ingatlanok piacán, és rövidesen műemlékvédelem alá kívánják venni. A háború utáni építészet optimizmusának jegyében születtek ezek a jelentőségteljes miami ingatlanok, és szeszélyes kivitelezési megoldásaik miatt egyedülállóak.

 

Új miami ingatlanok North Beach régióban: Bel Aire, Canyon Ranch Living, Noble Bay, Regatta

 

South Beach - Miami Beach

Az Atlanti-óceán és a Biscayne-öböl partján sorakozó South Beach toronyházak világhíresek, és talán a legkeresettebb luxus amerikai ingatlanok létesültek itt az Egyesült Államok, Kanada, Közép-és Dél-Amerika, valamint Európa és Ázsia vásárlói közönsége számára. A miami ingatlanok piaci fellendülése időszakában gomba módra nőttek ki a felhőkarcolók a South Beach partvonalon Miami Beachen, hogy a stílusos és kifinomult lakások iránti döbbenetes vásárlói keresletet lehetősége legyen a régiónak kielégíteni.

 

South Beach vonzza a sportlegendákat és mozicsillagokat, politikusokat, világhírességeket, egyáltalán azokat a jómódú látogatókat és a floridai ingatlan befektetőket, akik a Miami Beach különleges éjszakai életét, az éttermek, bárok magas szolgáltatási minőségét élvezni szeretnék. Számos miami ingatlan fejlesztés zajlott South Beach vonalán a közelmúltban, mely projektek gazdasági motorja a dollár, euro, font és jen árfolyamnyeresége volt, pl. Flamingo South Beach, ICON, Continuum és Apogee.

 

 

Új miami ingatlanok South Beach régióban: Apogee, Continuum on South Beach, Continuum II. North Tower, Murano Grande,  The Setai, South of Fifth, South Beach Hotel & Residences

 

North Bay Village - Miami Beach

A North Bay Village miami ingatlan negyednek egyedülálló a panorámája a Biscayne-öbölre, ezért Miami Beach ezen részén létesült toronyházak lakásai elképesztő kilátással rendelkeznek. Modern, felkapott és trendi lakóközösség Floridában, turistáktól egészen mentes, ezért egyik legnagyobb élvezetet a napozás jelenti a tulajdonosok számára a tömegektől félreeső partokon. North Bay Village népszerű toronyházai a 360, Bridgewater, Blue Bay, Cielo, Space 01 és a Lexi.

 

Az ingatlanvásárlói igények jelentősen megváltoztak napjainkban Miami Beachen, a luxus élet minden lehetőségét és megnyilvánulását keresik egy adott miami ingatlan régióban és toronyházi lakásban, azonban az elmúlt évekkel szemben nem túlárazva, hanem a piachoz mért és elfogadható vételáron.

 

Ezért a tulajdonosok hajlandók a miami ingatlan közvetlen óceánparti elhelyezkedését felcserélni Miami Beachen az öböl csodás panorámájával. Egyébként is mára jórészt elfogytak Miamiban az Atlanti-óceán közvetlen partján található üres telkek. Bay Village sajátos bájának és fejlett infrastruktúrájának köszönhetően az egyik legélhetőbb negyed.