• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


ingatlanvásárlási és befektetési tájékoztatás

floridai ingatlanok kínálat és vásárlói elvárások

Floridai ingatlanok megvásárlásához, Miami vagy Orlando városában és más régiókban tervezett  floridai ingatlan befektetésekhez részletes és hiteles információkat nyújtunk.

Floridai ingatlanok vásárlásának eseti elvárásai

Folyamatos egyeztetések során törekszünk arra, hogy megismerjük az ügyfeleink floridai ingatlanok vásárlásra vonatkozó eseti elvárásait, és közösen megtaláljuk azt az eladó floridai ingatlant Miamiban, Orlandóban vagy az óceánpartokon, mely legközelebb áll a vásárlói elképzeléshez elhelyezkedés, típus, vételár, elvárt profit, esztétikum vagy akár kényelem vonatkozásában.

Eladó floridai ingatlanok adatbázisa

Teljes Floridára kiterjedő, több tízezer eladó ingatlanhoz, lakáshoz, villához van hozzáférésünk. Az  eladó floridai ingatlanok kínálatából megtaláljuk vásárlóink számára –legyen szó Miami luxus lakásairól vagy Orlando kényelmes családi házairól stb. -  a vágyott floridai ingatlant.

 

 

Floridai ingatlanok banki finanszírozása

Tájékoztatást nyújtunk a floridai ingatlanra vonatkozó hitelfelvétel lehetőségeiről, az elvárt dokumentációkról, a banki finanszírozás jellemzőiről. Illetve információkat adunk a kiválasztott floridai ingatlan várható megtérüléséről a hitel, a bérbeadás, a közös költségek és a szolgáltatói díjak függvényében. A hitelfelvétel teljes folyamatát kezeljük floridai ingatlant vásárló ügyfeleink számára.

 

 

Megtervezzük a floridai ingatlanvásárlás vagy a floridai ingatlan befektetés teljes folyamatát a személyes elvárásoknak és lehetőségeknek megfelelően. Továbbá igény szerint részletes tájékoztatást nyújtunk egy esetleges hitelfelvétel aktuális kondícióiról a kereskedelmi ingatlanok megvásárlásánál.

Cégalapítás Floridában

Floridában induló üzleti vállalkozás esetén szolgáltatásaink kiterjednek a cégalapításra, bankszámlanyitásra, jogi - és adótanácsra valamint az üzleti vízum igénylésére szakértő partnerek közreműködésével.

Florida ingatlan vásárlásához kérje információinkat:

Sunestates

Tel: +36 1 220 6140

Mobil: +36 70 944 6960

Skype: robertlucskai