• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


key west

o mérföldkő, key west, florida

Miamitól délre húzódó Florida Keys korallszigetek lánca a türkizkék óceán felejthetetlen színének, valamint Hemingway és Tennesse Williams hagyatékának köszönheti világhírét.

Bahia Honda Beach, Florida Keys

A Bahia Honda Nemzeti Park a szigetvilág legnagyobb és Florida egyik legcsodálatosabb strandja. A mellette húzódó Henry Flagler vasúti hídról lenyűgöző látványként tárul elénk a koráll szigetcsoport finom tagoltsága és a víztömeg csillogó, sokszínű kéksége.

 

Florida Keys strandjai

A szigetek trópusi klímája és a sekély strandok decemberben is kellemes vízhőmérséklete a vízi sportok fellegvárává tette a Florida Keys fehér homokos partjait, melyek közül kitűnik festői szépségével az Anna’s Beach, Sombrero Beach és a Dry Tortugas Nemzeti Park.

 

A Smathers Beach büszkélkedhet a Florida Keys óceáni térség legszélesebb partjával, ahol olyan finom, puha és fehér a homok, akár a Karib-szigeteken.

907 Whitehead Street, Key West

A legendárium szerint 1928-ban egy Ford modell kiszállítására várakozott Ernest Hemingway a Key West, 314 Simonton Street házszámú Ford autókereskedés felett kialakított lakásban, és közben A búcsú a fegyverektől című virágirodalmi remekművén dolgozott.

 

Szenvedélyes horgásszá vált és oly menthetetlenül beleszeretett Key West szépségébe, hogy a Whitehead Street 907 szám alatt található házat kérte és kapta nászajándékba, mely falai között születtek  meg az Akiért a harang szól és A Kilimandzsáró hava irodalmi klasszikusok.

 

1431 Duncan Street, Key West

Tennessee Williams Amerika szerte rendelkezett bérleményekkel. Élete során csak egyetlen saját házat vásárolt, 1949-ben a Duncan Street 1431 szám alatti ingatlant Key Westen, melyet haláláig az otthonának tekintett.

Zero Mile Marker

A Florida Keys szigetlánc legfontosabb helyszíneit mérföldkövek jelölik. Felejthetetlen élmény meglátni és ott állni az Egyesült Államok legdélebbi pontján, körbeölelve a türkizkék óceánnal, az utolsó sziget utolsó földnyelvén, melyet a 0 mérföldkő (Zero Mile Marker) jelöl.