• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


bal harbour beach

miami beach: ultraluxus márkák és prémium usa ingatlanok

Bal Harbour a Biscayne-öböl és az Atlanti-óceán között létrejött óceánparti település, a Miami Beach néven jelzett szigetlánc északi közössége. Az USA ingatlanok között is az egyik legkedveltebb prémium negyed a Bal Harbour miami ingatlan régió. Tőle délre már csak a kontinenst záró Keys-szigetek húzódnak.

Bal Harbour Shops, Miami Beach

A világhírű, önálló luxus márkává érett prémium bevásárlóközpont, a Bal Harbour Shops az egyik legfontosabb létesítménye a Bal Harbour miami ingatlan régiónak. A ma is családi tulajdonban lévő, nyitott luxus áruház fél milliárd éves forgalmat bonyolít, és stabilan 100%-os az üzletkihasználtsága.

 

Ultraluxus márkák versenyeznek a Bal Harbour Shops üzletébe való bekerülésért, és a várólistás helyekért. Lenyűgöző választékkal és olyan vezérmárkákkal büszkélkedhet, mint a New York-i Fifth Avenue, párizsi Champs-Elysée, és itt nyitottak a világon először bemutatótermet a Dolce & Gabbana, Cartier, Gucci vagy a Bulgari.

Presztízs irányítószám Miami Beachen

Bal Harbour Beach rendelkezik az egyik legnagyobb presztízsű irányítószámmal a miami ingatlanok piacán, valamint a környék kiválóságát jelzi, hogy a vele szomszédos Indian Creek vezette 2000-ben a legmagasabb éves átlagkeresettel rendelkező lakosok településeinek ranglistáját az Egyesült Államokban.

Az igazi Florida: óceánpart, luxus és pálmafák

Világviszonylatban is az egyik legnagyobb koncentráltságban ültették be területét pálmafákkal, ami igazán sajátos, trópusi hangulatot kölcsönöz a Bal Harbour miami ingatlan övezet számára.

 

Egyszerre nyújtja egy békés kisváros nyugalmát és egy ultramodern metropolisz infrastruktúráját, izgalmát, és a valóban kivételes életstílusa kiemeli Florida más régiói közül. A divat, kultúra, wellness, számtalan étterem és bár elegáns és kényelmes mindennapokat nyújt ezen a rangos miami óceánparton.

St.Regis Resort & Residences, Bal Harbour

A luxus miami ingatlanok és a hotel condo lakosztályok egyik fellegvára Bal Harbour Miami Beachen. Jelentős floridai ingatlan beruházás kezdődött a területén 2010-ben  a St.Regis Resort & Residences megépítésével, mely mára az egyik szimbólumává az USA ingatlanok modernségének és ultraluxusának.

 

 

Új ingatlanok Bal Harbour régióban: Bellini Bal Harbour on the Ocean, One Bal Harbour, St. Regis Resort & Residences