• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


lake buena vista hotel condo orlando


alt

A Lake Buena Vista Resort Village & Spa Orlando új , magas színvonalú kondominium hotel rezortja, mely “ első osztályú” adottságaival és premium szolgáltatásaival célozza meg az igényes ügyfeleket.Két, három és négy hálószobás egységeket kínálnak eladásra a rezort-komplexumban.

Földrajzi elhelyezkedése tökéletesnek mondható: csak egymérföldnyire a Walt Disney parktól, igen közel a Sea World és Universal Studio-hoz, s néhány percre az orlandoi nemzektözi reptértől.

A rezortból a vendégeket a nap folyamán rendszeresen szállítják az általuk kiválasztott témaparkokba, majd vissza a szállásra.Élvezze Ön is mindazt amit Orlando nyújtani tud: a fantasztikus golfpályákat, éttermeket, kíváló vásárlási lehetőséget és a számtalan szórakoztató családi programokat. Ússzon együtt Ön is a delfinekkel, s csodálja saját erkélyéről az éjszakai tüzijátékot.

EB-5 Befektetői Zöldkártya

500 ezer dollár beruházása valamely Regionális Központba feljogosítja a külföldi beruházót az USA-ban való állandó letelepedési engedélyre (zöldkártya).

alt alt alt

Néhány perc sétára a luxus kondominiumtól található Orlando egyik közkedvelt bevásárló Központja, a Lake Buena Vista Factory Stores. Itt igen kedvező áron várárolhat márkás és dizájner termékeket a család minden tagjának.

Golf csomagok igényelhetők a környező csodálatos golfpályákra

Kényeztesse magát az európai stílusu spa-ban, melyet a világszerte ismert WTS International üzemeltet. Próbálja ki a különleges spa - terápiákat, a legújabb bőrápoló és spa termékeinket. Frissítse fel testét a fitness központban, vagy egyszerűen csak lazítson a medence partján.

alt alt alt

TELJESEN BERENDEZETT EGYSÉGEK

Beépített whirlpool spa, plazma TV, gránit pultok , teljesen berendezett konyha, mosó és szárítógép

Az árak 135,000 $ -tól indulnak.
Kihasználtsági mutatója - 82%

ANTIGUA: 2 hálószoba/ 2 fürdőszoba - 100.3 M2           BARBADOS: 3 hálószoba / 3 fürdőszoba - 116.4 M2