• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


miami - florida metropolisza


miami florida metropolisza

Miami trópusi világváros, trendmeghatározó turisztikai - és szórakoztatóipari központ Floridában. Közel 5.4 millió lakosával az Egyesült Államok egyik legnagyobb agglomerációs régiója és harmadik leggazdagabb városa.

Luxus ingatlanok Miamiban

Miami modern felhőkarcolói Miami Beachen - Sunny Isles Beach, Bal Harbour, North Beach- a floridai életvitel luxusának szimbólumává váltak.

 

A befektetői piac abszolút csúcsát jelentik a Collins Avenue mentén lévő toronyházi lakások kivitelezése, felvásárlása, vagy az ingatlanok üzemeltetése. Florida állam felhőkarcolóinak 9/10-e Miamiban tornyosul, összesen 24 ingatlan létesült  csak a 2008-as építkezési láznak köszönhetően.

Miami Beach, Florida

Miami Beachen a sztárvilág a mindennapok része, a forgatásokon túl az óceán partján szórakoznak, élnek a hírességek.

 

Luxus ingatlanjaikat Miami és South Beach között fekvő területeken, főként a Star Island, Palm Island, Williams Island és Hibiscus - szigeteken létesítették, ahol időnként a legpompásabb villákat kínálják eladásra a nagyközönség számára.

Art deco és South Beach

Az art deco építészeti remekei a Biscayne-öböl és az Atlanti-óceán között elterülő South Beach századelőn kiépült utcáin állnak. A több száz bár, étterem, üzlet, szálloda és más presztízs értékű ingatlan a legpezsgőbb turisztikai városrésszé tette az óceán partján Miami Beach régióját.

 

Resort condo ingatlanok Miami Beachen

Exkluzív, modern toronyházak és resort condo szállodák sorakoznak a Collins Avenue strandjain, mely ingatlan projektekhez az USA meghatározó üzletemberei és a világ elismert cégcsoportjai adták a nevüket és munkájukat: pl. St. Regis, Trump Royale, Trump Towers, Trump Palace, Trump International Resort, Jade Ocean, The Pinnacle Luxury Condominium, Acqualina, Turnberry Ocean Colony stb.

Banki tulajdonú ingatlanok Miamiban

A luxus komplexumokban időközönként banki tulajdonú lakások is meghirdetésre kerülnek, illetve tulajdonosok válnak meg az ingatlanoktól, melyek a nagyszerű befektetési lehetőség mellett kivételes életvitelt biztosítanak az itt élőknek.