• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


orlando

orlando -ingatlan bérbeadás és tömegturizmus

Orlando a világ egyik leggyorsabban növekvő városa, amióta 1971 októberében a Walt Disney World megnyitotta kapuit ezen a szubtrópusi kílmájú, közép -floridai vidéken.

Tömegturizmus Orlandóban

A Walt Disney, a Universal Studios, az Arnold Palmer nevével fémjelzett golfparadicsom, SeaWorld, a Cirque du Soleil lélegzetelállító előadásai, a Wet 'n Wild csúszdapark, és a Legoland 50-70 millió látogatót vonzanak évente Orlandóba, mely az ingatlanszektor és bérbeadói piac alapja és felhajtó ereje a régióban.

Walt Disney World, Orlando

Az Egyesült Államokon belül minden évben a legnagyobb látogatottsággal a világhírű Walt Disney World büszkélkedhet, melynek összterülete a szolgáltatói vonzáskörzettel együtt kétszer akkora mint Manhattan.

Arnold Palmer Invitational, Orlando

A négy fő témaparkon kívül- Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios, Disney’s Animal Kingdom- négy világszínvonalú, 18 lyukas golfpálya teszi a látogatói közönség számára is igazán különlegessé a Disney komplexumot (Palm, Magnolia, Lake Buena Vista és Opry Bridge pályák).

 

 

A város legkiválóbb golfpályája az Arnold Palmer Invitational,mely a Bay Hill Club and Lodge kapui közt terül el.

Ingatlanpiaci fejlesztések

A szórakoztató ipar robbanásszerű térhódítása és tömeges látogatottságuk példátlan gazdaság élénkítő erővel hajtotta fel Orlandóban az ingatlanárakat a válságot megelőzően.

Üzleti turizmus Orlandóban

Az Orange County Convention Center 2004-es kivitelezése óta az üzleti turizmus szintén állandó és jelentős bevételi forrást jelent Orlando számára.

 

A 200.000 négyzetméter rendezvényterületet nyújtó orlandói létesítmény az USA második legnagyobb kiállító komplexuma, ami folyamatos szálláshely értékesítést és látogatói jelenlétet biztosít a városnak.

 

Túl az ingatlanpiaci válságon

A foglalkoztatottság mértéke 2009-ben meggyengült, sosem látott módon kb. 10% volt a munkanélküliség  Orlandóban,és 2010-ben magával rántotta az ingatlan eladási árakat.

 

Fordulópotot jelentett azonban, hogy 2012 márciusában már csak 8.6 % munkanélkülit regisztráltak, mely új lendületet adott az azóta virágzó ingatlanszektornak.