• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


ingatlan, mint befektetés

floridai ingatlanok befektetőknek

 

A florida ingatlanok piaca és üzleti vonzereje 1884 óta töretlen, pontosan Henry M. Flagler olajmágnás szándéka óta, hogy Floridát luxus szórakozási és tartózkodási hellyé formálja az Egyesült Államokban.

 

Ma is a helyi turizmus virágzása, a turisták tömeges áramlása hajtja a floridai ingatlanpiac energiáit a világgazdaság erői mellett, és állandó a befektetői figyelem a kereskedelmi ingatlanok, családi házak és más floridai ingatlanok felvásárlásának az irányában.

Miami, a floridai ingatlan bérbeadás metropolisza

Miami Beach modern, trendi, szexi, irigyelt sztárok játszótere, több tíz millióan érkeznek évente Floridába meglátni és átélni az óceánt, ahogy ők. Luxus jachtok, az art deco stílusvilágát tükröző floridai ingatlanok, fényűző bevásárlóközpontok, világsztárok show műsorai és a legkifinomultabb éttermek kulinaritásai jellemzik a trópusi világváros verőfényes nappalait és mámoros éjszakáit.

 

 

A „luxus turizmus” elit és exkluzív fellegvára, Miami Beach hatalmas szállásigényével magas ingatlanbérleti díjakat és virágzó floridai ingatlan bérbeadói piacot nyújt a vásárlóknak, befektetőknek különösen a felhőkarcolók lakásainak kínálatával.

Ingatlan bérbeadás Orlandóban- Disney World parkjaira épült  floridai ingatlanszektor

Az Egyesült Államokon belül a „családi turizmus” koronázatlan bajnoka a floridai Orlando városa, ahová 1971 óta évente 50-70 millió turista- főként gyermekes család- érkezik a föld minden részéről, hogy a Walt Disney World varázslatos világának részesei legyenek.Az USA-n belül mért adatok alapján Orlando az egyik olyan turisztikai helyszín, ahol az egyes látogatók napi szinten a legtöbb dollárt költenek a tartózkodásuk alatt.

 

 

A nagycsaládos dominanciának köszönhetően jelentős üzleti modellé vált Orlandóban a „vacation home rental” azaz a nyaraló ingatlanok, családi házak és lakások bérbeadói piaca, melyekre specializálódott üzemeltető és floridai ingatlan bérbeadó cégek nyújtanak támogatást az egyes tulajdonos befektetőknek.

 

Mindemellett virágzik az „üzleti turizmus” is Orlandóban annak köszönhetően, hogy előszeretettel választják amerikai- és világcégek konferencia, kiállítás, képzési és jutalmazási helyszínül a floridai várost az óriási rendezvény - és szálláskapacitásának valamint a példátlan szórakoztatóipari jelenlétnek köszönhetően.

 

A floridai  ingatlan befektetők jelentős aránya tehát rövid távú bérbeadásra szánja Orlandóban a megszerzett házat vagy lakást a várható profit és kedvező megtérülés reményében.

Floridai ingatlanpiac motorja az amerikai korfa

A Mexikói –öböl partján fekvő, csendes floridai üdülővárosokat kissé ironikusan „Szent Péter várótermének” is nevezik a helyiek a nyugdíjasok floridai ingatlanvásárlásának egyre erősödő tendenciája miatt.

 

ingatlanvásárlói rétegnek állandó, megbízható és jelentős szeletét képezika nyugdíjba vonulók, akiket a napfény, az óceán, az USA-n belül is rendkívül kedvező floridai ingatlanárak a hidegebb északi államokból St Petersburg, Fort Myers, Venice, Naples, vagy a déli Key West városába csábítanak.

 

 

Azépítőipar, a floridai ingatlan üzemeltetés és más floridai ingatlan beruházásokhoz kötődő üzletágak legnagyobb reménysége az amerikai korfa látható elöregedése, hiszen az Egyesült Államokban a 80 éven felüliek alkotják a népesség leggyorsabban növekvő részét.

 

Az USA Országos Öregedési Intézetének jelentése szerint 2008. és 2040. között a népesség e szegmense várhatóan kb.233 százalékkal fog tovább nőni, szemben a 65 éven felüliek kb. 160 százalékos, és a világ teljes népességének kb. 33 százalékos növekedésével.

 

 

A floridai kereskedelmi ingatlanok piacán továbbra is az idősek otthona, gondozóházak és egyéb, a nyugdíjasok ellátására, kiszolgálására, szórakoztatására szakosodott intézmények a legnépszerűbb és legvonzóbb befektetési formák.