• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


az atlanti-óceán partja - keleti part


west palm beach, st augustin, daytona

Florida keleti partját egyszerre jellemzik a nyughatatlan és modern városai, mint West Palm Beach vagy Fort Lauderdale, másrészt az tulajdonsága, hogy bárki könnyedén kettesben maradhat  zavartalanul az Atlanti-óceánnal, ha épp arra vágyik, az Amelia Island szigetén vagy Vero Beach strandján, kizárva a hétköznapi őrületet.

 

Vero Beach városát épp ezért Zero Beachnek is nevezik a Floridaiak a stresszmentes mindennapok miatt.

West Palm Beach, Florida

West Palm Beach Délkelet-Florida egyik legélhetőbb városa, luxus floridai ingatlan negyedek, golfparadicsomok és hatalmas üzletközpontok jellemzik és adnak rangot számára Miami szomszédságában.

Kennedy Space Center - Cape Canaveral, Florida

Az Egyesült Államok egyik legjelentősebb létesítménye a John F. Kennedy Space Center, mely  Cape Canaveral mellett, a Merritt-szigeten létesült. Eisenhower elnök döntése Floridának kiemelt fontosságot és szerepet hozott az amerikai űrkutatásban, és 1968 óta a Kennedy Űrközpontból történik az űrsiklók, űrszondák, és a legismertebb űrkilövések indítása.

St Augustin, Florida

St Augustin belvárosa páratlan szépséggel bír, floridai esküvői katalógusok kiemelt ajánlataként szerepel házasságkötési helyszínként. A spanyolok St. Augustin vonalánál szálltak partra és fedezték fel Floridát, és napjainkban a San Marcos erőd és számtalan műemlék őrzi a régmúlt és a fennmaradásért vívott harcok emlékét.

Daytona Beach, Florida

Daytona Beach óceánpartja az egyedüli egész Floridában, ahol a tömött, sűrű homok lehetővé teszi, és hivatalosan is engedélyezett a gépjárművel történő ráhajtás. A parton az autók tetején, platóján, csomagtartóján, vagy bármely részén örömmel napoznak a motorsportrajongók, mely utánozhatatlan hangulatot kölcsönöz a városnak.

 

 

Daytona Beach a motorsportok abszolút fellegvára Floridában, itt található a NASCAR és az Amerikai Motorsport Szövetség székhelye. A régi versenypálya, a Daytona Beach Road Course 50 éven át adott helyszínt a versenyeknek, melyeket 1959-ben végül áthelyeztek a Daytona International Speedway nemzetközi és modern versenypályára.