• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


fort myers


fort myers, sanibel island, captiva island

Fort Myers világhírét Thomas Edison birtokának, a Seminole Lodge kúriának és Henry Ford téli rezidenciájának, a The Mangoes birtoknak köszönheti, melyek a két feltaláló üzletember floridai hétköznapjainak és barátságának emlékét őrzik.

 

 

A Mexikói-öböltől néhány kilométerre, a Caloosahatchee- folyó partján álló két szomszédos épület történelmi jelentősége és arborétuma milliókat csábít minden évben Fort Myers üdülővárosába.

 

Edison & Ford & Fireston- Fort Myers

A lakóházból, úszómedencéből, stégből és botanikus kertből stb. álló Edison birtoknak a Kutató laboratórium a legjelentősebb épülete, ahol Thomas Edison, Henry Ford és Harvey Firestone folytatott közös vállalkozást és kísérleteket, ami a gumigyártás növényi alapanyagának megtalálását célozta meg.

 

Kutató laboratórium, Fort Myers

A Fort Myersben felépített laboratóriumban 17.000 növényt vizsgáltak meg, többségüket a birtokon termesztették, és a sikeres kutatás eredményeként az aranyvesszőben találták meg a gumigyártáshoz szükséges jellemzőket.

 

Az 1928-1936 között zajló kutatás során használt eszközök és az alkalmazott eljárások emlékei, a dokumentációk, a kiállított, korai Ford autómodellek és Edison találmányainak gyűjteménye egy életre szóló élménnyé teszik a Semonole Lodge és a The Mangoes felkeresését.

 

Sanibel Island és Captiva Island

Napjainkban a Németországból érkező látogatók kedvelt luxus üdülőhelye Fort Myers, német nyelvű szolgáltatások és a hazájuk ízvilágát kínáló éttermek teszik otthonossá számukra a várost és kényelmessé a tartózkodásukat.

 

A közeli Sanibel Island és Captiva Island szigetek fehér homokkal borított óceánpartjai, a csodálatos naplementék és a kivételes infrastruktúra vonzza a nemzetközi látogatókat és letelepedőket a régióba.