• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


windermere - florida rózsadombja

windermere a luxus ingatlanok fellegvára közép-floridában

 

Floridában a Windermere szó a luxus szinonimája. Valójában egy település elnevezése félórányi távolságra Orlandótól.

 

Nincs még egy olyan város Közép-Floridában, mint Windermere, ahol a luxus floridai ingatlanok teljes skálája, a káprázatos villák, hatalmas rezidenciák és kastélyok kilométereken át összefüggő negyedeket alkotnak álomszép kivitelezéssel, kertekkel, csodás teraszokkal, birtokokkal. A páratlan szépségű floridai tavak mellé épült kúriák gyönyörű panorámával kényeztetik az itt élőket.

Presztízs ingatlanok Közép-Floridában

A legexkluzívabb floridai ingatlan beruházási projektjek jelenleg is a városban vagy Windermere közvetlen vonzáskörzetében zajlanak.

 

Mindemellett a helyi önkormányzat mindent megtesz a természet és lakók nyugalmának érdekében, hogy a túlzott fejlesztések,  floridai ingatlan befektetések és felvásárlások által ne sérüljenek a meglévő luxus ingatlanok, és ne sérüljön a tulajdonosok életstílusának presztízs jellege. Fontos, hogy a floridai Windermere egyedi varázsa megmaradjon nemzedékeken át.

Floridai ingatlanok védelme Windermereben

A legtöbb  luxus lakóház közvetlenül a tavak mellé létesült, és kivételes panorámájuk miatt ezek ma Közép- Florida legkeresettebb ingatlanjai. Windermere divatos, modern, elegáns folyamatos fejlődésben lévő floridai régió, azonban a város a legnagyobb konzervativizmussal védi a belvárosi ingatlanok történelmi értékeit. A tartását és vonzerejét ez a tudatos kettősség adja.

 

 

Amióta a golfóriás Tiger Woods is Windermere városát választotta lakhelyéül, a lenyűgöző természeti szépségű floridai település és a híres tulajdonosok káprázatos ingatlanjai sokat emlegetett szereplői a médiának.

Versailles kastély-  Windermere, Florida

Versailles az Egyesült Államok legnagyobb alapterületű, családi házként létesült ingatlana- kétszer akkora, mint a Fehér Ház-, és Florida legértékesebb, kb. 100 millió dolláros lakóépülete. A milliárdos David Siegel, az amerikai filmipar jól ismert forgatókönyvírója és rendezője valamint felesége álmodta meg a pazar pompával felruházott kastélyt a floridai Windermereben.

 

A monumentális Versailles palota a csodálatos Butler - tóra néz. A 6206 négyzetméternyi alapterületen kialakított 11 konyha, 13 hálószoba, 23 fürdőszoba, liftek, több kandalló, játékszoba, görkorcsolyapálya, bowling, wellness, masszázs, spa, 2 mozi szoba, 3 medence és 20 autó számára megfelelő kapacitású garázs elképesztő luxust nyújt.

Luxus lakóparkok a közép-floridai Windermereben

Eden Isle: saját hajókikötővel ellátott, 175 családi házból álló lakópark közvetlen kihajózási lehetőséggel a Spear - tóra.

 

Balmoral: 32 egyedi és pazar kivitelezésű ház közössége a Belmere -tó partján.  A teniszpálya, kosárlabdapálya, edzőterem és gyermekjátszótér a lakópark alap szolgáltatásainak a része.

 

Chain Du Lac: A Butler –tó északi partján létesült luxus ingatlanokat lenyűgöző elegancia jellemzi. A Chain Du Lac lakónegyedet tartják Windermere egyik prémium környékének.

 

 

Estates at Windermere: Egyedi építésű, elit lakóingatlanok gyönyörű parkosított környezetben medencével, kosárlabda –és teniszpályákkal. Híressé vált a kezdeményezés Florida szerte, hogy minden évben saját utcabált rendeznek az itt lakók a közösségi összetartás ápolására.

 

Summerport: Az ingatlanegyed hangulata egy patinás és békés kisvárost idézi meg boltíves kapukkal, saját iskolával, kis utcákra néző kávézókkal és üzletekkel. Összesen nyolc park szépíti és teszi élhetővé a mindennapjait, valamint tóparti pavilonok, hajókikötők, uszoda, kosárlabda-, röplabda- és teniszpályák stb.

 

Tildens Grove: Windermere legexkluzívabb, presztízs értékű ingatlanjainak gyönyörű közössége. A luxus villák hatalmas telkeken létesültek egy csodálatos tó partján.

 

 

Bővebb információkért és árajánlatokért hívja  a 06 1 220 6141 telefonszámot.