• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


saint petersburg


st pete és st pete beach a tampai-öbölben

A Tampai-öbölben található St Petersburg kikötőjében zajlik Florida állam tengeri kereskedelmének több mint a fele.

 

 

A város nevéről 1994-ben úgy szavaztak az itt élők, hogy a rövidebb St Pete elnevezést teszik hivatalossá a közéletben a szomszédos St Pete Beach hatására.

 

St Petersburg csodás éghajlata

St Petersburgben átlagosan 360 nap a napsütés egy évben, langyos szellő fúj az óceán felől, ezért éghajlata különösen vonzóvá teszi az Amerika északi részéről leköltözők és a nemzetközi ingatlan befektetők számára.

St Petersburg és Salvador Dali

A város elismert kulturális és művészeti kezdeményezésekkel és intézményekkel ékeskedik, mint a Szépművészeti Múzeum vagy a gyűjteményéről világhíres Salvador Dali Múzeum.

 

St Petersburg az Egyesült Államok 25 legjelentősebb művészeti közösségéhez tartozik, és az egyik legélhetőbb városként jegyzik.

 

IndyCar Honda Grand Prix, St Petersburg

Több százezer látogató keresi fel évente a St Petersburg kikötőjében, közvetlenül az öböl mentén zajló, kivételes pályaszakaszokkal és panorámával kialakított IndyCar Honda Grand Prix of St Petersburg futamot.

 

A verseny további érdekessége, hogy a Salvador Dali gyűjtemény üvegkupolás, modern épülete mellett is elhaladnak a versenyzők.

Fort De Soto és Pass-a-Grille

St Petersburg a kiteboarding otthona, a sportág legeredményesebb versenyzői a város szülöttei, polgárai. Népszerű és látványos kiteboard óceánpartok a szomszédos Ft De Soto Park, Pass-a- Grille és Ten-Cent.

 

A Fort De Soto Park lett 2005-ben a Legszebb Beach cím tulajdonosa az Egyesült Államokban, a TripAdvisor pedig 2008-ban ítélte oda a lenyűgöző szépségű óceánpartnak ezt az elismerést.