• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


floridai luxus ingatlan


luxus floridai ingatlanok miamiban, orlandóban és az óceánpartokon

Florida a luxus ingatlanok egyik fellegvára az Egyesült Államokon belül és világszinten is. Orlando milliókat vonzó nyaraló desztináció,  Miami a könnyed élet metropolisza, ezért az itt vagy Florida más óceánparti városaiban megvásárolt vagy megépített amerikai ingatlanok elsődleges funkciója a kényeztetés.

Luxus floridai ingatlanok

A páratlan szépségű floridai ingatlanokból álló kínálatunkban rezidenciákat, villákat, házakat, toronyházi lakásokat szerepeltetünk fehér homokos szigeteken, világszínvonalú golfpályákon, édesvízi tavak mentén, vagy akár citrusoktól aranyló szubtrópusi lankákon.

Élet egy luxus floridai ingatlanban

Aki floridai ingatlant vásárol, tudja, hogy fontos a stílus, a luxus kiemel a tömegből és különlegessé tesz.

 

A minőségi életmódhoz és a luxus élvezetéhez pedig kétség kívül paradicsomi környezetet nyújt Florida. Köszönhető ez a fehér homokos óceánpartjának, a kivételes infrastruktúrának, felhőkarcolók, lakóházak, villák és más káprázatos stílusú és méretű  floridai ingatlanok luxus kivitelezésének, az amerikai szolgáltató iparnak valamint a divatmárkák példátlan jelenlétének.

 

Amerika luxusa vonzza a floridai ingatlan befektetőket

A világ legelismertebb konyhái, az Egyesült Államok megbecsült chefjei, a tervezői ruhák és ékszerek, szuper koncertek, valamint az amerikai autógyártás csúcsmodelljei vonzóvá teszik a floridai ingatlanokat a külföldi vásárlók, befektetők és az itt élők számára.

Kereskedelmi ingatlanok Floridában, luxus környezetben

Tudatos fejlesztésnek köszönhetően káprázatosan kivitelezett kereskedelmi ingatlanok, bevásárló központok és hatalmas outlet üzletek láncaival fedték le Florida államot, hogy az ideérkezők számára az exkluzív termékek vásárlása a legmagasabb kényelmi fokon és luxus színvonalon történhessen.

Sztárházak Miamiban és Orlandóban

A mozisztárok luxus miami ingatlanjai, Orlandóban az amerikai sportóriások házai valamint a velük szomszédos villák eladásra kerülnek rendszeresen, ezért könnyen előfordulhat, hogy egy floridai ingatlan befektetés nyomán az új tulajdonos  pl. Gloria Estefan, Anna Kournikova, Hulk Hogan, Jennifer Lopez, Julio Iglesias, Lenny Kravitz, Madonna, Matt Damon,  Rickey Martin vagy  Shakira miami luxus villája közelében találja magát.