• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


paradise palms - nyaraló rezidenciák

ingatlan bérbeadás orlandóban- paradise palms

Az Egyesült Államok harmadik legnagyobb építőipari kivitelezője, a Lennar hozta létre a floridai Kissimmee városában a Paradise Palms resort jellegű lakóparkot.

Rövid távú ingatlan bérbeadás Orlandóban

A családi házakból és sorházakból álló floridai lakóközösség elsősorban a Walt Disney World szórakoztató parkjaiba érkező családi turizmus szállásigényére épül, és Orlandóban a rövid távú bérbeadás lehetőségét biztosítja az ingatlan tulajdonosának.

Walt Disney World közelsége

A Paradise Palms ingatlanokból tíz perc alatt juthatunk el a Walt Disney World egyik bejáratához, és hasonló egyszerűséggel közelíthető meg a SeaWorld, Universal Studios, az International Drive és számos népszerű golfpálya.

Prémium ingatlanok közössége

A Paradise Palms bejáratánál elhelyezett látványos szökőkutak és a Klubház stílusos épületéhez vezető, virágokkal díszített utcák jelzik az itt létesített ingatlanok prémium minőségét.

 

 

A lakóparkban lévő Klubház szolgáltatásai közül figyelemre méltó a tiki bár, a pezsgőfürdő és a Trópusi oázis névre keresztelt élménymedence.

 

Az aktív mozgást kedvelők számára teniszpályák, kosárlabdapálya, röplabdapálya, szauna és edzőterem épült a komplexumon belül, a szórakozást pedig egy 50 férőhelyes mozi, valamint internet kávézó és játékterem teszi teljessé.

Minőségi ingatlan kivitelezés

A Paradise Palms ingatlanokat átgondolt belsőépítészeti megoldások jellemzik, és saját fűtött, fedett, külső medence kapcsolódik hozzájuk. Minden hálószobában plazma TV-t, a konyhákba gránit munkalapokat és minőségi konyhagépeket helyeztek.

 

 

Az ingatlanoknak a Walt Disney World parkokhoz való közelsége, a gondos kivitelezésük és a kifinomult design garancia a vásárlók számára a bérbe adhatósághoz.

Bővebb információkért és árajánlatokért kérjük, hívja a 06 1 220 6141 telefonszámot!