• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


miami condo-életstílus

 

MIAMI  INGATLAN RÉGIÓI - LUXUS FELHŐKARCOLÓK

Miami - Brickell

A Brickell Avenue világhírét a robbanásszerű társasházi fejlesztéseknek köszönheti, melyek a 70-es évek végén és a 80-as évek elején zajlottak Floridában. A több, mint 30 toronyházból kiépült Brickell Avenue a miami ingatlanok egyik legkiválóbb övezete, és a lakosztályait tartják az egyik legélhetőbb,  prémium toronyházi lakásoknak Floridában.

 

A „Dél Wall Street-jének” nevezett miami ingatlanok negyede több száz nemzetközi pénzintézetnek ad otthont, ezért a luxus és a fényűzés mellett az üzleti élet központja Miamiban. A Biscayne-öböl azúrkék vize felé magasodó Brickell tornyok látványa az egyik legtöbbször fotózott témája a Miami ingatlan kínálatáról, a városról vagy Floridáról készült képeknek.

 

Új miami ingatlanok Miami-Brickell régióban: Four Seasons, Jade, Emerald at Brickell, 500 Brickell, Avenue, Axis, Icon Brickell, The Plaza

 

Miami - Coconut Grove

Miamiba a  tengerszint felett mindössze tizenöt méterrel lévő korallzátonyon létesült elit miami ingatlanok régiója, a Coconut Grove főként a művészvilágból érkező lakosok téli rezidenciáiról híres.  A miami útikönyvek kedvelt témája a Coconut Grove miami ingatlan régió a Biscayne-öbölnek, a Mayfair, Ritz-Carlton és a Sonesta tornyoknak valamint a Villa Vizcaya épületének köszönhetően.

 

A legnépszerűbb miami ingatlanok a Coconut Grove régióban: Grove Hill, Grove Isle, Mutiny Park, Ritz -Carlton Residences és a Grovenor House

 

Miami - Coral Gables

Coral Gables jellegzetessége a spanyol, mediterrán építészeti stílus, a dús trópusi növényzete, a négy golfpályája. Az itt létesült miami ingatlanokban természetes a hétköznapok luxusa. Több száz nemzetközi multinacionális cég és a latin –amerikai tőke pénzügyi központja.

 

Legnépszerűbb exkluzív miami ingatlanok a Coral Gables övezetben: Cocoplum, Gables by the Sea.

 

Miami - Dadeland

A Miamiban található Dadeland régió az exkluzív bevásárlóközpontjáról, a Dadeland Mall üzletről közismert, a luxus vásárlásról és új  miami ingatlan projektjeiről.

 

Évtizedeken át ugyanis a Pinecrest, South Miami and Kendall ingatlanjai voltak Florida egyik legvonzóbb építményei és hiányoztak a Miami- Dadeland piacról a hatalmas, modern toronyházak. A városvezetés ezért 1500 új luxus miami ingatlan létesítését tűzték ki célul a következő néhány évre.

 

Miami Downtown

Miami belvárosa egy globális városfejlesztés időszakát éli, mely elit lakónegyedek, toronyházak elképesztő luxusát és pezsgő mindennapi életét kívánja létrehozni. A helyiek szerint ezért Downtown Miami felett hamarosan átalakul az égbolt. Miamiban jellegzetes történelmi ikonná vált mára a város első felhőkarcolója a Szabadság Torony (Freedom Tower), a Miami Art Múzeum és az American Airlines Arena, mely turisták millióit vonzza évente a belvárosba.

 

Miami belvárosában vibrál a kereskedelem, a művészetek, a szórakozás és az éjszakai élet. Az itt zajló miami ingatlan fejlesztések célja továbbá egy 24 órán át élhető lakóközösség szolgáltatásainak bővítése, és több szállodai wellness jellegű spa létesítése a Miami Downtown régióban. A belvárosában jelenleg 10.000 új miami ingatlan, azaz condo lakás épül.

 

Új miami ingatlanok Miami Downtown régióban: 50 Biscayne, Biscayne 900 Bay, Loft 2, Marinablue, Met 1Miami, One Miami, Ten Museum Park

 

Miami Midtown

Miami belvárosának folytatása a Biscayne Boulevard mentén haladva Miami Midtown. Hatalmas reneszánszát éli a Miami Midtown régió a dinamikus városfejlesztésnek és a jelentős miami ingatlan beruházásoknak köszönhetően. Aki Miamiban a munkavállalása miatti ingázást és a külvárosi lét monotonitását szeretné elkerülni, igyekszik ma már Miami Midtown toronyházaiban lakni az élet könnyebbségét keresve.

 

Miami Midtown híres kulturális és történelmi épületeiről, mint a Természettudományi Múzeum, Űr Planetárium, Szépművészeti Múzeum stb., mindemellett ez Miami egyik legzöldebb negyede a Bicentennial Park / Museum Park óriási területének köszönhetően. Miami Midtown leghíresebb kerülete a Design District, ahol galériák, márkaboltok, a divat- és disegn világ legnagyobbjai, valamint éttermek, éjszakai bárok százai sorakoznak.

 

A CNN ingatlanfelmérése szerint a floridai 33137 irányítószámú Miami Midtown lesz az elkövetkezendő években az USA leglátványosabban feltörekvő luxus körzete, hiszen jelenleg is számtalan, eltérő stádiumban lévő toronyházi kivitelezés és miami ingatlan beruházás zajlik az utcáin.

 

Új miami ingatlanok Miami Midtown régióban: Opera Tower, Blue, The 1800 Club, Onyx on The Bay, Quantum on The Bay

 

Miami River

A Miami River régióban zajlott a közelmúlt egyik legjelentősebb miami ingatlan beruházása egy 7.5 millió dolláros állami finanszírozásnak köszönhetően. Miami River negyedben a Brickell Miami River fejlesztés keretében 15 új toronyház létesül a Riverwalk mentén luxus szolgáltatásokkal, és exkluzív éttermekkel. A River miami ingatlan projekt részei a Wind, The Ivy, Mint tornyok stb. és számos irodaházi kivitelezés és luxus étterem.

 

Új miami ingatlanok Miami River régióban: Brickell on The River, The Ivy, Latitude on The River, Neo Vertika,Wind