• Slide01
  • Slide02
  • Slide03
  • Slide04
  • Slide05
  • Slide06
  • Slide07
  • Slide08
 
Skype Me™!
 

 

0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMUNK: +36 70 944 6960

KIEMELT AJÁNLATAINK


BEFEKTETŐI INGATLANOK


MIAMI CONDO-ÉLETSTÍLUS


FLORIDAI INGATLANPIAC


FLORIDA UTIKÖNYV


Adatvédelmi Nyilatkozat

Jelen nyilatkozatunkban kinyilvánítjuk azokat a szolgáltatói elveinket, melyek meghatározzák a személyes adatok védelmére vonatkozó általános és a jogszabályokkal hiánytalanul harmonizáló napi működésünket. Minden látogató számára biztosítjuk, hogy alapvető szabadságjogai, különösen a magánélethez való joga tiszteletben legyen tartva a személyes adatainak feldolgozása során.

 

Az adatkezeléssel és a látogatók személyes adatainak a védelmével kapcsolatos előírások kizárólag a természetes személyekre vonatkoznak tekintettel arra, hogy a személyes adatok is kizárólag természetes személyek vonatkozásában értelmezhetőek (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. 2.§ 1. pont alapján), ezért jelen Nyilatkozat kizárólag természetes személyek személyes adatainak kezelése vonatkozásában bír kötelező erővel.

 

A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás egyetlen kattintással megszüntethető bármelyik Sunestates által küldött elektronikus levélben szereplő leiratkozási linkre való kattintással.

 

A weboldalunk látogatásából adódó információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználóink által megadott egyéb vagy regisztrációs adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze.

 

Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. Az információk megadására azért kérjük felhasználóinkat, hogy őket azonosítva, az igénybe vett szolgáltatást személyre szabottan, a lehető legmagasabb színvonalon biztosíthassuk, statisztikai adatokat nyerjünk róluk, részükre hírlevelet, tájékoztató anyagokat küldjünk, hozzáférést biztosítsunk letölthető tanulmányokhoz.

 

A felhasználónak joga van arra, hogy indokolt esetben ezeket az adatokat helyesbíttethesse vagy töröltethesse a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megvalósítható módon. A Felhasználó az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja.

 

Vonatkozó hatályos jogszabályok, illetve fontosabb nemzetközi ajánlások:

 

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre

Az Online Privacy Alliance ajánlásai

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat a Sunestates weboldalára vonatkozik. Ezen weboldal tartalmazhat hivatkozásokat más szolgáltatók weboldalaira, amelyekre a jelen adatvédelmi nyilatkozat hatálya nem terjed ki. Amikor felhasználóink elhagyják weboldalunkat, kérjük, tájékozódjanak, és olvassák el minden olyan weboldal adatvédelmi nyilatkozatát, amely személyüknek azonosítására alkalmas információkat gyűjt. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a Sunestates nem vállal felelősséget.